Tekmovanje C program – sobota 9. 4. 2016

Tekmovanje C program – sobota 9. 4. 2016

VABILO

V soboto, 9. 4. 2016, vas vabimo na Športne igre mladih v estetski in ritmični gimnastiki. Nastop bo v Športnem centru Triglav, Vodovodna 25, Ljubljana. Prihod za mlajša dekleta (1. – 6. raz) je ob 9.00 uri.

Pred pričetkom tekmovanja je čas za generalko in ogrevanje. Tekmovanje se prične ob 10.30 uri in zaključi ob 13.00. Prihod za starejša dekleta (6. – 9. raz) je ob 14.00 uri.

Pred pričetkom tekmovanja je čas za generalko in ogrevanje. Tekmovanje se prične ob 14.30 uri in zaključi ob 17.00 uri. Dekleta, s seboj ne pozabite prinesti tekmovalnega dresa, ritmičnih copatk, gumic in lasnic ali pridite z urejeno frizuro ter veliko dobre volje.

—————————————————————————————————————————-

Športni center Triglav se nahaja za Bežigrajskim nogometnim stadionom, v neposredni bližini OŠ dr. Vita Kraigherja (med Vodovodno cesto in Staničevo ulico). Garderobe bodo označene s šolami, kjer dekleta vadijo. Dekleta se v garderobi preoblečejo v dres. Oblačila, ki jih bodo nastopajoča dekleta pustila v garderobi, naj pospravijo v vrečko ali torbo, da se ne pomešajo z oblačili drugih deklet. Vrednih predmetov naj dekleta ne puščajo v garderobah, lahko jih vzamejo s seboj na tekmovališče, še bolje jih je pustiti doma. Če bo v telovadnici hladno, naj si dekleta čez dres oblečejo še jopico in pajkice, ki si jih bodo slekle samo v času svojega tekmovanja. Dekleta naj imajo lase spete v čop ali figo. Prosimo, da vsa dekleta opomnite, naj parterja ne zapuščajo, ne da bi obvestila svojo vaditeljico. Zaželeno je, da imajo dekleta s seboj stekleničko z vodo.